Nieuwe hoofdtrainer selectie; tevens wijzigingen in de organisatie van SV Gouda

Het Bestuur maakt bekend dat met ingang van 01 juli 2021 Dhr Tim den Haan, 30 jaar, wonende te Rotterdam, de nieuwe hoofdtrainer wordt bij SV Gouda, Tim heeft zijn sporen in de voetballerij verdiend als voetballer bij o.a Sparta ( BVO ) en Alexandria, als trainer heeft Tim voornamelijk ervaring als trainer van jeugdelftallen bij  o.a Sparta, Sportlust 46 en  Ommoord ,      ( tevens Hoofd opleidingen), de laatste periode is Tim trainer geweest van FC Dordrecht JO17 uitkomend in de 1e divisie landeljk.

Wij wensen Tim  succes in zijn nieuwe functie en spreken uiteraard de hoop uit dat er vanaf 01 juli in ieder geval weer volledig getraind en in augustus een  competitie gespeeld kan worden.

Met de komst van Tim als nieuwe trainer nemen we natuurlijk afscheid van Cor den Daas als hoofdtrainer van het afgelopen seizoen welke helaas al vroeg tot stilstand kwam; echter Cor gaat niet weg bij SV Gouda maar treedt in dienst als Technisch Adviseur voor senioren en jeugd op voetbaltechnisch gebied om ervoor te zorgen dat er meer structuur en organisatie komt bij de club, hij zal in zijn functie de nieuwe hoofdtrainer ondersteunen waar nodig en zo ook Mark Bonkestoter onze Hoofd opleidingen die eveneens zijn contract heeft verlengd.

Wij hopen hiermee een aanzet te geven voor een nieuwe succesvolle periode in de al rijke historie van onze club.

Bestuur SV Gouda