Nieuwe trainer tekent en technische staf en begeleiding selectie rond

Tekenen contract hoofdtrainer

Op woensdagavond 11 april 2018 heeft nieuwe trainer Peter Huisman zijn contract ingaande het seizoen 2018-2019 getekend, samen met Henk van Bruggen (penningmeester) en Peter Westerhout (secretaris), leden van het DB. Zij waren gemachtigd namens voorzitter Jan Heuvelman, die wegens drukke werkzaamheden verhinderd was.

Bijna alle leden van de Zaterdagcommissie en de technische staf waren aanwezig en konden Peter na de ceremoniele plechtigheden feliciteren. Om 20.00 uur volgde er daarna een kennismaking met de huidige selectie, waarbij de wederzijdse plannen op tafel gelegd werden.

Technische staf en begeleiding voor seizoen 2018 - 2019 ook al rond

Hoofdtrainer Peter Huisman (links) wordt het komend seizoen op de trainingsavonden en op zaterdag geassisteerd door Romeo el Bouazatti (zie foto boven), ook onze technische man in de Seniorencommissie. Velen zullen Romeo (rechts) nog wel kennen als de veel scorende spits en trainer van o.a. Gouda ZO.

De technische staf en begeleiding voor het komend seizoen is als volgt:

?- Peter Huisman - Hoofdtrainer

- Romeo el Bouazatti - Assistent trainer

- Marcel Dexel - Herstel trainer

- Karim Scharleman - Keeperstrainer

Begeleiding:

- ?Koen Borg - Verzorger

- Bert Elst - Assistent scheidsrechter

- ?Leo  Imholz - Elftalleider

- Jack Sorensen - Elftalleider

- Wim Sorensen - Administratie

- Arjan van der Weiden - Wedstrijdzaken rond het eerste en wedstrijdsecretaris

Heren,wij wensen jullie een mooi, leuk en vooral succesvol seizoen toe!