Nieuwe tussenstand spelers van het seizoen t/m 3 november 2018

Met een weekje rust in het vooruitzicht, richting de thuiswedstrijd tegen SPV '81, waarbij de eerste periode gewonnen kan worden, is het weer tijd voor een tussenstand. Er zijn 7 wedstrijden achter de rug, pas 29% van het seizoen, dus er kan nog veel gebeuren. De geheime jury geeft per wedstrijd slechts punten aan 3 spelers, dus de aantallen lopen niet zo snel op. Er is bij het eerste een nieuwe koploper, te weten Issam el Bouazatti.

Ook een mooi moment even de stand bij de schutters van het eerste team t/m 3 november vast te leggen:

1) Daan de Heer (8 goals); 2) en 3)  Hoessein Ouahabi en Issam el Bouazatti (5); 4) Tom van Hoogstraten (3) en 5) Pascal van Buiten (2). Totaal 23 goals in 7 wedstrijden, ruim 3 per wedstrijd.

Tussenstand spelers van het seizoen bijgewerkt t/m 03-11-2018.

Sv Gouda 1

Issam El Bouazatti   9 punten (foto rechts)

Jessy Hoekstra   8 punten

Daan de Heer   7 punten