Ook jeugd en lagere teams speelden Nieuwjaarswedstrijden

De jeugd speelde in met leiders en ouders gemengde teams een leuk nieuwjaarstoernooitje, waarin de LOL duidelijk op nummer één stond. Hieronder wat beelden van deze wedstrijden, waaraan ook onze Meiden volop deelnamen. Uitslagen moeten we u onthouden, maar daar ging het dan ook niet echt om.

Gouda 4 en het een klasse lager spelende vijfde speelden net als vorig jaar tegen elkaar. Na 1-1 bij rust, zette het vijfde na de thee de turbo aan en zegevierde met 5-1. Het vijfde heeft dus de vorm alweer vroeg te pakken om zo de inhaalrace bovenin na de winsterstop aan te kunnen gaan. Het vierde moet nog wat verbeteren om de goede reeks waarmee de eerste helft afgesloten werd, weer op te gaan pakken, maar daarvoor is nog wat tijd.

Gouda 5 (donkerblauw) troefde het vierde duidelijk af