Oud Zondag 1 team weet weer te winnen van oud Gouda ZO 4

Oud Gouda ZO 1 -  Oud Gouda ZO 4 3-1. Doelp. rust 0-0; Justin Kalmeijer 0-1; Robert Pennings 1-1 en Pelle van Amelsfoort 2-1 en 3-1

In een genoeglijke wedstrijd, waarin weer meer zonen in de teams opdoken en het aantal oud spelers langs de lijn steeds groter wordt, wist het team van coach Puck Pols toch weer te winnen. Puck is als Nieuwjaarwedstrijden coach schier onverslaanbaar en hij leidde weer het in donkerblauw shirt gestoken team met oud eerste elftal spelers. Zijn oppenent coach Hans Brouwer was van mening, dat als er een kans was geweest een keer te winnen, dat dit nu wel het geval was geweest. Achterin ging echter na rust het een en ander mis en dan gebeurt het onvermijdelijke, een zege voor de grote jongens van het eerste. Maar het verschil in het veld was ditmaal inderdaad niet groot, dus wie weet .....volgend jaar?

De ploeg van coach Puck Pols, goed gevuld met oud eerste elftalspelers

Coach Hans Brouwer trad aan met een versterkt team, maar het bleek nog net niet genoeg