De papieren versies van de 75e jaargang van het Officieel Orgaan zijn te downloaden.

Klik hier voor het overzicht.

Papieren clubbladen nu bijna compleet in Streekarchief Midden Holland

Door een schenking van oud redacteur Rien van der Gaag beschikt het Streekarchief Midden Holland volgens eigen zeggen nu over de complete serie clubbladen van de SV Gouda tot 2007. Dat is heel mooi, want nu wordt dit deel van onze historie volgens de regelen der kunst bewaard en is voor een ieder in te zien. Daar hoeven we ons dus geen zorgen meer over te maken.

Mocht u door ruimtegebrek, verhuizing of een sterfgeval in de familie beschikken over overbodige of overtollige foto's, wandborden, prijzen, posters, oude shirts, bladen etc. etc. van de V&AV of SV Gouda, neem dan s.v.p. contact op met de SV Gouda (mailadres: info@svgouda.nl ) dan kunnen wij met u bespreken wat ermee te doen. Dank daarvoor!

Hieronder de mailconversatie tussen Rien van der Gaag en het Streekarchief over zijn clubbladen. Dat de SV Gouda geen interesse in de clubbladen zou hebben berust helaas op een misverstand, maar wij zijn blij dat ze nu goed opgeslagen zijn en voor een ieder ter inzage liggen in de Streekarchieven Midden Holland. Het deel van de clubbladen waar het streekarchief geen belangstelling voor had (1986 t/m 1990) is alsnog onze kant op gekomen.

HSA

31 augustus 2018

Oud redacteur (21 jaar) Rien van der Gaag levert op vrijdag 31 augustus 2018 in het clubgebouw de jaargangen 1986 t/m 1990 af t.b.v. ons Archief

Mailverkeer tussen Rien en het Streekarchief
> Naam: Rien van der Gaag

> Bericht: Beste mensen,
> Als oud-redacteur van het 'Officieel Orgaan' van de SV Gouda beschik ik over een complete verzameling jaargangen vanaf 1986 tot 2007.
> Die hoeveelheid papier begint het gevecht met mijn bergruimte in huis te verliezen. Maar om het nu bij het oud papier te dumpen...
> De voetbalvereniging zegt zelf geen interesse in deze clubbladen te hebben. Mogelijk dat het streekarchief er nog wel belangstelling voor heeft. Als blijk van een tijd die inmiddels door digitale technieken achterhaald is.
> In dat geval zal ik de gesorteerde bundels graag bij u bezorgen.
> Ik wacht uw reactie af.
> Vriendelijke groet,
> Rien van der Gaag

Geachte heer Van der Gaag,

Hartelijk dank voor uw aanbod. Wij hebben de clubbladen van SV Gouda t/m 1990.
De bladen van 1991 t/m 2007 zullen we dus graag toevoegen aan het archief van SV Gouda. U kunt de bladen bezorgen op Klein Amerika 20 op de eerste verdieping van de Chocoladefabriek. Onze studiezaalmedewerkers zijn aanwezig van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00.

Met vriendelijke groet,

Joke Radstaat