Pupil van de Week met ambities!

Zaterdag 9 maart 2019 werd de Pupil van de Week Thijmen Keers (8 jaar) door Seniorencommissie voorzitter Ton Blonk na afloop van de natte gewonnen wedstrijd tegen Bodegraven in het zonnetje gezet.

Na het ontvangen van de traditionele snippers, de gesigneerde bal en het diploma, sprak Ton Blonk de wens uit dat de duo-doelman van JO9-2 zich sterk zou gaan ontwikkelen, zodat hij binnen tien jaar in het eerste op doel zou kunnen staan. "Wat vind je daarvan? " vroeg Ton, waarop Thijmen tot grote hilariteit gevat en onverwacht antwoordde:

"Liever hoger!".

Een gezonde ambitie is natuurlijk nooit weg en Gouda kan het Thijmen daarin makkelijker maken door zelf hoger te gaan spelen!