Sterk wisselende resultaten op 12 & 13 november 2021. Winst Gouda VR1

Op vrijdag 12 november was de vierde ronde voor de 7x7 teams. Er speelde geen team in het Groenhovenpark. De Vrouwen 30 + speelden bij DONK en deden het goed. Zowel van Olympia als VEP werd met 1-0 gewonnen, tegen het sterke DONK bleef het 0-0 en alleen van ongeslagen koploper Spirit werd met 2-0 verloren. Gouda VR 30+ heeft nu 19 punten uit 16 wedstrijden en dat is een stuk beter dan vorige seizoenen. De heren teams wonnen wat en verloren wat. Alleen 35+2 maakt nog kans op de eerste plaats, maar de lol staat natuurlijk voorop! Volgende ronde 26 november, ijs en weder dienende.

Zaterdag 13 november 2021: Jeugd

Gouda JO19-1 behaalde de eerste overwinning in de 2e fase van de najaarscompetitie en won, gesteund door een sfeeractie van de selectie, met 2-1 van Stolwijk. Gouda JO 19-1 heeft nu 3 uit 3.

Het hoogst geplaatste jeugdteam is Gouda MO17-1, dat met 1-4 win bij Spirit MO17-1. Onze ploeg staat derde met 15 uit 6 op 1 punt van koploper Bergambacht. De Meiden spelen één najaarscompetitie, bij de jongensteams is het opgeknipt in 2 fases en die teams zijn hooguit 3 wedstrijden onderweg.

Dinsdag 16 november speelt Gouda MO17-1 thuis om 20.00 uur de uitgestelde bekerwedstrijd tegen hoofdklasser Nieuwerkerk.

Gouda JO17-1 speelde met 3-3 gelijk tegen Be Fair JO17-2

Zaterdag 13 november 2021: Senioren

Op voorlopig de laatste zaterdag met publiek tot 4 december, had de A-categorie vandaag een inhaaldag. Dat betekende voor onze teams 1 en 2 dat ze rust hadden. De selectie had om 13.30 uur een goed gespek met de technische staf.

Dinsdag oefent Gouda 1 tegen Groeneweg en speelt Gouda 2 om 20.15 uur uit bij Floreant een uitgestelde competitiewedstrijd.

De vereniging zoekt QR-scanners om de kantine open te kunnen houden. Zie het aparte bericht met alle gegevens.

De uitslagen van de lagere teams, voor zover ze moesten spelen, waren:

- Be Fair 4 - Gouda 3 7-3. Toch een teleurstellend resultaat van het derde, dat nog wel veilig staat met 6 uit 6.

- WDS 3 - Gouda 4 6-2. Tegen één der koplopers had het 4e weer geen kans. Na de sterke bekercampagne valt de competitie tot nu toe tegen en staat Gouda 4 slechts 10e.

- Zevenhoven 3 - Gouda 6 1-4. Koploper Gouda 6 hield die positie bij het laag staande Zevenhoven 4 stevig in handen.

- Be Fair 7 - Gouda 7 3-4. Nipte zege op de rode lantaarndrager brengt het zevende stevig in de middenmoot.

VEP VR2 - Gouda VR1 1-4

De tweede overwinning van onze Vrouwen brengt het team naar de middenmoot met 6 uit 5 op de 6e plaats van 12. In de 4e klasse D is er een kopgroep van 4 teams, een middenmoot van 4 teams (waaronder Gouda) en een staartgroep van 4 teams. VEP VR2 was het eerste team van de staartgroep waar Gouda tegen speelde. Het lijkt er op dat Gouda gewend begint te raken aan het seniorenspel en ook steeds meer als team uit de voeten kan, ingespeeld raakt, en dat geeft hoop op een behoorlijke klassering in het eerste jaar. De 4e klas was tenslotte een onbekend niveau en die "gok" lijkt goed uit te gaan pakken. Volgende week wel weer een stevige test, thuis tegen de nummer 3 Be Fair.

Ja, ook hij is vandaag in Gouda voor het eerst dit jaar in actie gekomen. Dus dat wordt extra goed gedragen!