SV Gouda Trainer Peter Huisman verlaat ons na dit seizoen

Vandaag is bekend geworden dat Hoofdtrainer Pter Huisman aan het eind van dit seizoen stopt bij SV Gouda. In een open gesprek heeft hij dit aan de vereniging gemeld waarna de spelersgroep is ingelicht.

Peter heeft prima werk geleverd bij onze vereniging , zowel als hoofdtrainer als lid van het Technisch hart van Sv Gouda, Peter heeft  aangegeven om ook de tweede seizoenshelft er vol voor te gaan om SV Gouda minimaal te behouden voor de derde klasse.

Als Bestuur respecteren wij het besluit van Peter en wensen hem na dit seizoen succes met het vervolg van zijn trainerschap.

Bestuur SV Gouda