SV Gouda zoekt hoofdtrainer voor komend seizoen 2021-2022

Hoofdtrainer Cor den Daas heeft  in overleg met de Seniorencommissie besloten na dit seizoen de rol van hoofdtrainer niet meer te vervullen. Derhalve is Gouda op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen.

SV Gouda zoekt hoofdtrainer

SV Gouda is een prachtige vereniging met ambities om de komende jaren kwalitatief stappen te zetten. Voor het seizoen 2021-2022 is SV Gouda op zoek naar een hoofdtrainer/coach voor de A-selectie van de senioren. Het 1e elftal van SV Gouda speelt momenteel 3e klasse zaterdag in West 2.

Wij zoeken een hoofdtrainer die kan voldoen aan het volgende profiel:

• Je hebt een duidelijke voetbalvisie en bent in staat om deze aan de spelersgroep over te brengen;
  • Je kunt de speelwijze systematisch ontwikkelen;
  • Je kan individuele spelers beter maken;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je vindt clubgevoel en het groepsproces belangrijk;
  • Prestaties en plezier kan je goed combineren;
  • Je wilt graag samenwerken met technisch kader binnen de vereniging (jeugd en senioren) om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van SV Gouda.

Wij bieden:

• Een passende marktconforme vergoeding;
  • Goede trainingsfaciliteiten;
  • Een ambitieuze voetbalvereniging;
  • Samenwerking met technisch kader binnen SV Gouda.

Wanneer je ervan overtuigd bent de juiste kandidaat voor deze functie te zijn, dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet. Wij ontvangen jouw CV en motivatiebrief voor 31 januari 2021 op  de volgende e-mailadressen:

bestuurslid.technischezaken@svgouda.nl en technischezaken.senioren@svgouda.nl