Teamsamenstelling van MO13-1 en MO15-1 seizoen 2019/2020

MO13-1 en MO15-1 in seizoen 2019/2020

De Jeugdcommissie heeft besloten met de volgende teamsamenstelling het nieuwe seizoen te starten.

MO15-1

Trainer en Coach - John Halvemaan

Trainingstijden - dinsdag en donderdag van 18.00 uur tot 19.15 uur

MO13-1

Coaches - Marijke van Tiel en Linda de Groot

Trainers - Cherry Schrijvers van Zenden en Nico Sijrier

Trainingstijden - dinsdag en donderdag van 18.00 uur tot 19.15 uur

Toelichting

Niet genoeg voor drie teams in een 11 tegen 11 competitie. Daarom heeft de samenstelling van de MO15 en MO13 teams vanwege het lastig aantal te plaatsen spelers langer dan gewenst op zich laten wachten. Uiteindelijk is besloten om twee teams te vormen met elk 17 spelers. De Jeugdcommissie heeft rekening gehouden met de (on)mogelijkheden met betrekking tot leeftijd en natuurlijk de wensen van spelers en coaches. Laatstgenoemden zijn nauw betrokken bij dit proces en hebben ingestemd om het nieuwe seizoen zo te starten.

Omdat er per wedstrijd 16 spelers op het wedstrijdformulier opgevoerd mogen worden, heeft deze keuze consequenties voor spelers én coaches. Voor de coaches betekent dit, dat zij een groot aantal spelers onder de hoede krijgen. Voor een speler betekent dit, dat deze minstens één wedstrijd (en dat niet op prestatie gebaseerd!) in de hele competitie niet speelt. Omdat er echter altijd wedstrijden zijn waarbij het team niet compleet is, is het aannemelijk dat het werkelijke effect op de speelminuten minimaal is.

Aanspreekpunt

Technisch Coördinator Jeugd, EugÄ—ne Vijlbrief, is eerste aanspreekpunt voor alle spelersaangelegenheden in de jeugdafdeling. Hij wordt door de Technische Commissie ondersteund. Eugène is bereikbaar via 06 214 117 35 (ook voor Whatsapp-berichten).

Start nieuwe seizoen - trainingen en eerste wedstrijd

Het seizoen start dit keer vroeg. Zaterdag, 31 augustus is door de KNVB als eerste speelweekend aangemerkt. De jeugd start of met een bekerwedstrijd of zelfs al met een competitiewedstrijd. Hoe dan ook…er kan al lekker vroeg gevoetbald worden!

Vanaf de tweede week in augustus kan er getraind worden. Maar dat hangt af van de beschikbaarheid van de trainers in verband met de dan nog lopende schoolvakantie. Jullie worden hier tijdig apart over geïnformeerd via de groepsapp.

Bekijk hier het complete trainingsschema voor het nieuwe seizoen.

Tot slot

Ben je aangemeld als lid, maar heb je (nog) niets gehoord over volgend seizoen, dan wordt er nog contact met je opgenomen. Duurt het te lang? Laat het Eugène even weten.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer(vakantie) toe en heel graag tot in augustus!

SV Gouda | Jeugdcommissie