Toegangsmogelijkheden tot onze accommodatie voorlopig beperkt

Beste leden,

De Gemeente heeft besloten om binnenkort het Groenhovenpark op te knappen, men is al begonnen met het straatwerk bij de korfbal. Dit zal circa twee weken duren vanaf 10 augustus en zal voor ons niet veel overlast geven. Echter daarna gaat men de weg langs Sport City ophogen vanaf de ingang parkeerplaats tot de kruising. Tussen 07.00 uur en 16.00 uur is de rijbaan afgesloten, daarna via rijplaten berijdbaar.

Dit houdt in dat  voor de trainingen van de jeugd men aan moet komen en vertrekken via de brug van en naar het zwembad. Dit zal duren tot ongeveer 18 september. Op wedstrijddagen zal het wel berijdbaar zijn, maar lastiger, dus op de website zullen we voor parkeren verwijzen naar het parkeerterrein bij het Groenhovenbad.

Graag dit zo nodig communiceren naar ouders, leiders, trainers en aanvoerders lagere senioren en dames.

Bestuur SV Gouda