Tweede kamer grijpt in, QR niet nodig voor buitensport.

Na lang overleg heeft de regering op verzoek van de Tweede Kamer het tonen van de QR code bij  betreden van het sportcomplex van tafel gehaald, er zit nog wel een addertje onder het gras ,daar Dhr Rutte  ergens tussen de regels door" het binnen gaan van gebouwen op een sportcomplex" wel met de verplichte QR code heeft benoemd.

Voor de kantine ( zitplaats) is dit al zo, echter dat zou betekenen dat ook bij kleedkamers er gecontroleerd zou moeten worden, dit is nog niet helemaal duidelijk, vooralsnog gaan wij ervanuit dat dit niet nodig is.

Buiten dat verzoekt het Bestuur van SV Gouda om een ieder die onze vereniging bezoekt dit alleen te doen als men vrij van klachten is en er geen besmetting van Covid-19 heeft plaatsgevonden in de nabijheid van gezin, school of werk. Alleen op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat dit virus uiteindelijk wordt terug gedrongen en wij als sporters gezamenlijk onze hobby kunnen blijven beoefenen.

Bij SV Gouda kan in de kantine de diverse verteringen worden afgehaald en na controle op een zitplaats worden genuttigd, tevens zorgen wij , door plaatsing van CO2 meters + ventilatie, voor een optimale lucht kwaliteit waardoor overdracht van het virus tot een minimum beperkt zou moeten worden.

Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat het virus wordt teruggedrongen. .

Mochten er nog wijzigingen komen in het overheidsbeleid dan zullen we via deze website en social media een ieder op de hoogte trachten te houden.

Bestuur SV Gouda