Uitnodiging “Brainstormsessie De toekomst van SV Gouda”

Beste SV Goudavriend!!

Het gaat goed met SV Gouda. Ondanks de bijzondere periode zien we blije en betrokken mensen op het terrein. En gelukkig ook weer groepen die aan het voetballen zijn. SV Gouda wil graag een fijne thuishaven zijn voor al onze leden, vrijwilligers en bezoekers.

Graag willen we met betrokken mensen ideeën uitwisselen over de toekomst van onze club. Iedereen die daarbij zou willen helpen nodigen we van harte uit om een paar uurtjes te investeren aan gestructureerd samen brainstormen. Het betreft het complete functioneren van de gehele vereniging. Dus van mini-pupil tot en met de veteranen.

Wat gaat er goed? Waar zien we kansen om te ontwikkelen? Wat maakt ons NU en in de TOEKOMST die fijne thuishaven? Waar hebben we nu last van? Hoe kunnen we het nog leuker maken met elkaar? Heb jij ideeën?

Doe je mee? Geef je dan op voor 1 van onderstaande data door een mail te sturen met jouw naam en voorkeursdatum naar svgoudajeugd@gmail.com

• 13 september
  • 20 september
  • 27 september

19.00 – 20.30 uur Vanaf 18.45 uur is de kantine open. Er wordt gezorgd voor wat te drinken.

Ivm jouw en onze gezondheid kan het zijn dat we je vragen om een andere datum te komen. We willen niet met onnodig veel mensen bij elkaar in de kantine zijn.

Met vriendelijke groet,

Technische Commissie SV Gouda