Uitwerking COVID-19 maatregelen bij SV Gouda

In aansluiting op de persconferentie van afgelopen vrijdag zijn er nieuwe maatregelen nodig bij SV Gouda om onze kantine  open te houden en een ieder op een veilige manier te laten sporten, belangrijkste maatregel van het kabinet is de invoering van de QR code in kantine en kleedkamer, het weren van publiek alsmede een vaste sluitingstijd van 20.00 voor de kantine.

Het Bestuur en het Corona team hebben vooralsnog het volgende besloten:

1. Per direct is de sluitings tijd van de kantine op alle dagen 20.00 uur.

2. Per direct is de QR verplicht in de kantine voor een ieder boven de 18, controle zal worden gedaan door diverse leden in een vast schema , de verwachting is dat de Gemeente een vaste controleur ter beschikking stelt ter ondersteuning, de  gesprekken hierover zijn nog gaande.

3. Toeschouwers zijn niet toegestaan bij wedstrijden op veld 1 (hoofdveld). Begeleiders van teams en bijv. chauffeurs van bezoekende elftallen zijn wel welkom op de accommodatie.

4. De aanvoerders en begeleiders van alle senioren elftallen m/v en JO19 zijn zelf verantwoordelijk voor het controleren van de QR code in de kleedkamers, daarnaast zullen er bij aanleiding steekproeven plaats vinden door derden, de bezoekende verenigingen zullen elke week van te voren worden geinformeerd over de dan geldende regels bij SV Gouda.

5. Indien er geen QR code kan worden getoond in de kleedkamer kan men zich thuis omkleden en spelen, de kantine is alleen toegankelijk met een QR code, bij geschillen is er op elke speeldag een Bestuurslid aanwezig voor overleg.

6. Voor trainingen geldt hetzelfde als voor wedstrijden, de verantwoordelijkheid ligt bij de elftallen zelf, een veilig gebruik van de kleedkamers is in ieders belang.

7. Voor de uit spelende SV Gouda senioren elftallen geldt dat zij zich dienen te houden aan de geldende regels van het te bezoeken complex, infomatie is te vinden op de website van de betreffende vereniging, zo niet dan kan via de senioren commissie om meer info worden gevraagd.

Bestuur SV Gouda