Up date Covid -19 maatregelen SV Gouda

Na de beker wedstrijden en de eerste competitie wedstrijd afgelopen weekend blijkt dat ook bij SV Gouda de 1,5 meter maatregel niet altijd lukt, vooral op tribune en na afloop van wedstrijden in de kantine of terras blijkt dat het niet altijd lukt om zich aan de gewenste maatregelen te houden.

Daarom doet het Bestuur nogmaals een oproep aan alle leden en bezoekers van ons complex om zich te houden aan de 1,5 meter afstand regel, de gewenste looproutes en de aanwijzingen van de medewerkers.

Wij begrijpen dat het na een wedstrijd lastig is om afstand te houden echter het blijkt, gezien de toename in besmettingen, dat het toch noodzakelijk is, doet U het niet voor U zelf hou dan rekening met Uw medemens. Zeker nu het weer in de komende periode minder  gaat worden zal er meer gebruik gemaakt gaan worden van de kantine en is het zeker van belang dat er rekening gehouden wordt met elkaar. Mocht blijken dat er aanvullende maatregelen nodig zijn dan zal het Bestuur dit via de commissies en website communiceren.

Voorop staat dat een ieder zich houdt aan alle bekende regels en vooral rekening houdt met elkaar,

Bestuur SV Gouda