Update 3 Corona maatregelen bij SV Gouda

Daar er nog een lange weg is te gaan alvorens er weer " normaal" gevoetbald gaat worden heeft het Bestuur besloten om een z.g Corona Team samen te stellen zodat er in klein verband snel en slagvaardig opgetreden kan worden, het team bestaat uit de volgende leden:

1. Vanuit het Bestuur                    : Jan Heuvelman

2. Vanuit de jeugdafdeling            : Ab Prevo en Nico Sijrier

3. Vanuit de seniorenafdeling       : Wilco Boere

4. Back up                                    : Jan Louwerse

Beslissingen die dit team neemt worden uiteraard wel met het Bestuur besproken echter ook snel doorgevoerd, direct aanspreekpunt is Jan Heuvelman mail: voorzitter@svgouda.nl voor al Uw vragen omtrent de maatregelen rondom Corona in relatie met de club.

Het team hoopt na het weekend de inventarisatie rond te hebben m.b.t. wie van de jeugd graag wil en kan trainen, wie de trainingen gaan verzorgen en hoe dit plaats zal gaan vinden, zodar er meer bekend is zal dit op de website worden geplaatst, ouders worden ook direct op de hoogte gebracht via de jeugdafdeling.

Bestuur SV Gouda