Update 4 Corona maatregelen Plan van Aanpak naar gemeente

Het Plan van Aanpak van SV Gouda voor het weer opstarten van de jeugdtrainingen is ingeleverd bij de gemeente. We hopen z.s.m. toestemming te krijgen om de trainingen per 11 mei weer op te starten. Het plan is ook z.s.m. voor een ieder in te zien en is daarom op de website geplaatst op de speciale COVID-19 pagina ( zie ook dit nieuwsbericht) en op de  downloadpagina van de club.

In het Plan van Aanpak staan ook de protocollen per doelgroep zodat makkelijk is in te zien cq. terug te lezen wat de aandachtspunten zijn wanneer je naar de training komt of u uw kind naar de training laat gaan of wanneer je een training komt geven. Deze protocollen zullen ook separaat te downloaden zijn, zodat elke doelgroep in één oogopslag alle aandachtspunten kan zien (deze worden deze week per doelgroep gemaakt en verschijnen zodra ze gereed zijn ook op de website onder de downloadsectie).