Update COVID-maatregelen regering, aangekondigd op 28 september

De regering kondigde op maandag 28 september nieuwe maatregelen aan om de verspreiding van het COVID-19 virus in te perken cq. zo veel mogelijk te voorkomen. Dat heeft helaas ook voor het (amateur)voetbal grote consequenties.

Het bestuur is direct bijeen gekomen en heeft naast de algemeen geldende regels nog een aantal - voor SV Gouda specifieke - maatregelen genomen. U vindt alle maatregelen in één document bijeen via deze link, of via de link net boven de nieuwsberichten.

UPDATE maandag 12 oktober: In de maatregelen stond voor uitwedstrijden de regel dat iedereen van 18 jaar en ouder een mondkapje moet dragen in de auto. Overeenkomstig de RIVM-richtlijnen is dat nu gewijzigd naar iedereen van 13 jaar en ouder.

Bestuur SV Gouda.