Update: indeling QR-scanners 4 december EN: nog steeds scanners gezocht!

Ondertussen hebben zich een aantal vrijwilligers gemeld om te gaan scannen! het schema vindt je hieronder.

Helaas zien we nog steeds wel wat 'gaten' in de planning.

Daarom, Herhaalde oproep:

Een lekker bakkie koffie in de kantine op zaterdagmorgen, een snack tussen de middag of een lekker biertje in de late middag; wie wil dat nou niet?

Helaas kan dat op dit moment niet zonder dat we daarvoor een QR code scannen die aangeeft dat je aan de door de overheid gestelde regels voldoet. Wat we ook vinden van alle maatregelen, we hebben er wel aan te voldoen.

Het niet uitvoeren van de controle bij iedereen die plaatsneemt in de kantine kan de overheid ons een boete opleggen. Daarom heeft het bestuur besloten dat we controle ‘aan de deur’ uit gaan voeren.

Daarom zijn we voor de komende periode op zoek naar:

QR – Scanners (M/V)

Wat ga je doen?

Je scant van iedere bezoeker van de kantine de QR code

Bij een groene code deel je een armbandje uit aan die persoon zodat deze de volgende keer zonder te scannen naar binnen kan

In geval van een rode code, adviseer je de betrokkene om geen gebruik te maken van de kantine

Geef je op via secretaris.senioren@svgouda.nl of svgoudajeugd@gmail.com

Onderstaand is het huidige schema weergegeven. Voor de lege witte vakken zoeken we nog scanners!

CTB controle za 20 nov za 27 nov za 4 dec za 11 dec za 18 dec
Jan Heuvelman
Marjolijn (VR1)
Mark Kuil Michael Heeren (8) Ron Hoekstra Jasper Grit (6)