Van de ledenadministratie...

Het jaar loopt tegen het einde aan, dat betekent dat het seizoen alweer halverwege is!

De laatste wedstrijden voor de winterstop zijn zo'n beetje gespeeld, en hopenlijk kunnnen we na de 'winterstop' weer van start met trainen en de tweede helft van de competitie!

Facturen voor de contributie bij half-jaarlijkse betaling

De facturen voor de contributie als je per half jaar betaald worden deze week (13 - 18 december) verstuurd per E-mail. Graag uw controle en reactie als u vindt dat de factuur niet juist is!
We kunnen er dan nog voor zorgen dat het juiste bedrag wordt geincasseerd.

De incasso zelf zal rond 22 december worden afgeschreven van u rekening

Betalingsherinneringen

Vorige week zijn de betalingsherinneringen verzonden. Het overkomt iedereen wel eens dat u vergeet een nota te betalen, of dat een incasso om welke redenen dan ook niet lukt.

Wilt u zo snel als mogelijk alsnog uw betaling in orde maken?

Mocht u om welke reden dan ook niet willen of kunnen betalen, neem dan ook contact op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing!

Bij uitblijvende betaling kan u de toegang tot de trainingen en de wedstrijden worden ontzegt!

Verhuizing? Ander E-mail adres of telefoonnummer? Vergeet de Ledenadministratie niet!

Het komt regelmatig voor dat gegevens niet meer blijken te kloppen. U bent verhuist, of heeft een ander e-mailadres of telefoonnummer gekregen, en bent vergeten de ledenadministratie op de hoogte te brengen.

Daardoor is het wel eens lastig om u als lid te kunnen benaderen.

In de voetbal.nl app kunt u uw eigen gegevens inzien zoals we die bij SV Gouda hebben geregistreerd. Wilt u deze controleren en wijziginen doorgeven aan de ledenadministratie?

U kunt voor alle vragen de ledenadministratie bereiken via: ledenadministratie@svgouda.nl

Fijne Feestagen allemaal!

Nico Sijrier