Veel mutaties deze overschrijfperiode, tot op de laatste dag

Om 23.59 uur op maandag 15 juni 2020 sloot de overschrijfperiode voor het seizoen 2020 - 2021. Met voor Gouda een intensieve paar laatste dagen, omdat een aantal spelers, vaak op de valreep, na eerder gezegd hebben te zullen blijven, toch onze mooie club vaarwel zegden, daartoe nadrukkelijk en alweer gevraagd door Goudse zondagverenigingen, beginnend met een "O". Rotterdamse toestanden dus en er worden zelfs spelers gevraagd voor tweede teams. Gelukkig hebben lang niet alle benaderde spelers een overstap gemaakt. Nieuwe hoofdtrainer Cor den Daas heeft er veel nieuw en jeugdig talent bij gekregen en enkele teruggekomen routiniers. Alle nieuwkomers en herintreders Welkom!

Uiteraard zijn de overschrijvingen zoals altijd voorlopig, in die zin dat die altijd nog ingetrokken kunnen worden tot er een officiele wedstrijd is gespeeld.

Gebleven Gouda 1

Van de selectiespelers, uitkomend in Gouda 1 van afgelopen seizoen, zijn gebleven Jessy Hoekstra, Pim de Visser, Hoessein en Hassan Ouahabi, Guus Kleiweg, Joel krijgsman, Maikel Hageman, Jeroen van den Berg, Dennis Nederveen, Mike van Dam, Kjeld Both en Kamal el Mariami.

Nieuw voor de selectie:

- Sem van Laere (Haastrecht O.19)

-Alexander Wieckardt (Haastrecht O.19)

- Rayan Chazavizadeh (Jodan Boys 3)

- Antonio Mamalingkas (Haastrecht O.19)

- Damian Gunning (ASW)

- Nadir Tanoti (gaat weer beginnen)

- Laurens de Jong (idem)

Uit de eigen jeugd sluiten aan:

Max Schroder, Jeff Sibbald en Othman Charaka

Gestopt:

Tom van Hoogstraten (werk), Nitai Harinandasnsingh, Jeffrey Tang (werk) en Issam el Bouazatti (blessure en studie).

Vertrokken selectiespelers

Daan de Heer, Nick van der Elburg, Mees van den Berg, Ilias el Baroudi en Tim Benschop (Olympia);

Jilles Oosterom, Stephan Kapteijn en Michel Bloemen (ONA);

Dealy Snoek (Jodan Boys)

Beoogd assistent trainer Romeo el Bouazatti is met trainer Peter Huisman vertrokken naar IJVV de Zwervers, waar hij het tweede team gaat trainen.

Pim, Dennis en Hoessein spelen ook komend seizoen weer voor SV Gouda