Veteranen CVC Reeuwijk winnen weer de Claus Imholz Bokaal

Gouda Zaterdag (groen) in actie tegen Olympia (aangevuld met wat CVC Reeuwijkspelers)

Zaterdag 31 augustus 2019: Veteranentoernooi SV Gouda weer prooi voor CVC Reeuwijk

Om 16.30 uur startte in heerlijk zomerweer ons jaarlijkse veteranentoernooi om de Claus Imholz Bokaal, met deelname van DONK, Olympia, Oosterheem, CVC Reeuwijk, Gouda Zaterdag, Gouda Zondag en de FC Oudewater . De graag geziene gast De Rijnstreek zegde in een laat stadium af vanwege problemen binnen de club, die kennelijk zelfs de Veteranen van hun favoriete toernooi weghield. Jammer om vele redenen. Het programma werd daarom door organisator Paul Huurdeman en wedstrijdleider Roel Landegge, met medewerking van Arie van der Wal en René van Koetsveld, omgegooid van twee poules van 4, met kruisfinales, naar een halve competitie van 7 teams. De veteranen konden dus flink aan de bak!

Toen de kruitdampen opgetrokken waren, bleek, net als vorig jaar, CVC Reeuwijk de winnaar van dit toernooi te zijn, iets dat natuurlijk terecht gevierd is tijdens de BBQ na afloop, met muziek.

De eindstand was:

1) CVC Reeuwijk

2) Gouda Zondag

3) Gouda Zaterdag

4) Olympia

5) FC Oudewater

6) DONK

7) Oosterheem

Winnaar CVC Reeuwijk in actie tegen Gouda Zondag

CVC Reeuwijk viert de overwinning (foto CVC Reeuwijk)

DONK en Gouda Zondag speelden gelijk

Oud Gouda Zondag (hier op 2 man na) was weer van de partij: top mannen en een mooie 2e plaats!

Gouda Zaterdag tegen de FC Oudewater

Fred Imholz, een broer van Claus, was met de FC Oosterheem weer van de partij

De nieuwe parasols waren erg handig bij het enkele buitje in de avond en als bescherming van de BBQ