Voetbal Techniek Club 2019 - Inschrijven!

Extra skills in de Voetbal Techniek Club 2019!

Op vrijdag 8 maart aanstaande start de nieuwe lichting van de SV Gouda Voetbal Techniek Club (VTC). Achter de schermen is hard gewerkt om alles tot in de puntjes voor onze jeugdleden te organiseren. Alleen het weer hebben we niet de handen voor jullie, maar...het zal hoe dan ook weer superleuk worden! Sta jij als jeugdlid te popelen om je techniek bij te schaven, nieuwe dingen te leren of gewoon een beetje van alles...schrijf je dan in!!!

Over de VTC
De VTC borduurt voort op de succesvolle serie van de afgelopen jaren. De nieuwe trainingen zijn dit jaar ingericht op zoveel mogelijk balcontact, geheel in lijn met de nieuwe KNVB-visie. Dat betekent dat nagenoeg alle oefeningen met de bal worden uitgevoerd.

Iedere training wordt verzorgd door ervaren spelers van JO17- en JO19 teams. Ook zij investeren in deze training en hebben een speciale interne opleiding van SV Gouda gekregen. Daarnaast zijn er iedere avond ook ervaren trainers aanwezig. Omdat er in kleine groepjes getraind wordt, is er met deze kundige begeleiding voor iedere speler straks veel aandacht!

De VTC-trainingen staan onder leiding van Jaouad Essaoui, Technisch Jeugdcoördinator Pupillen en Voetbalschool.

Wanneer en waar?
Met ingang van 8 maart 2019 (alleen onderbroken door schoolvakanties) tien weken lang elke vrijdag van 17.00 uur tot 18.15 uur op het kunstgrasveld van SV Gouda.

Kleding
Bij een speciale club hoort speciale kleding. Samen met De Hypotheek Shop is het mogelijk gemaakt om iedere deelnemer een prachtig jack aan te bieden met daarbij ook nog eens een eigen ball! Na afloop van de Club is het jack van jou; draag het met trots!

Eigen bijdrag per deelnemer
Mede door de sponsorbijdrage van De Hypotheek Shop blijft net als voorgaande jaren de eigen bijdrage per deelnemer  op € 50,00 voor tien trainingsessies. Dit is inclusief bal en trainingsjack.

Inschrijven
De inschrijving voor de VTC staat open voor alle pupillen van SV Gouda in de JO7- tot en met JO13- leeftijd. Het maakt niet uit in welk team je speelt of op welk niveau; jongen of meisje, iedereen is van harte welkom!

Meedoen?! Stuur dan meteen een mail naar  technischezaken.pupillen@svgouda.nl . Vermeld je naam, je team en je leeftijd in je bericht. Aanmelden kan tot en met maandag, 11 februari 2019.

VTC-jack              VTC-jack

Heel graag tot in maart!

SV Gouda Jeugdcommissie | Voetbal Techniek Club Editie 2019