Voorlopige indeling juniorenteams seizoen 2019-2020

Hierbij ook de voorlopige indeling van alle juniorenteams voor het komende seizoen. Met de nadruk op het woord voorlopig, de teams staan zeker nog niet helemaal vast, e.e.a. is nu ingedeeld gebaseerd op de in- en uitschrijvingen tot en met 15 juni j.l. Nieuwe afmeldingen en aanmeldingen zullen wellicht verschuivingen teweeg brengen en ook kan er nog geschoven worden na het spelen van de bekerwedstrijden.

JO19-1

Peter Veenstra, Jeff Sibald, Raven Amatjimirin, Ohtman Charaka, Remyson Cijntje, Salah Azaaij, Adel de Jong, Dealy Snoek, Ferdi Guclu, Joshua de Jong, Gerard Immerzeel, Arnes Djonlogic, Zaid Slamy, Mohammed Irezzi, Rens Huisman, Max Schroder, Mo Daoudi, Ian van Grieken, Ruben van Leeuwen.

Trainer Mark Bonkestoter

JO17-1

Eward v.d. Brink, Mimmo de Michele, Marten v.d. Wetering, Joram Wolfswinkel, Abel den Hertog, Jesper van Eijsden, Bram Heikoop, Zwen Neelemans, Mamush Verkerke, Tom van Dam, Amine Derqaou, Bilal Hannall, Mohammed Malah, Simon Steenhoven, Eliah van Gennep, Jordan de Freitas, Aiman Habimana.

Trainers René van Koetsveld, Meo Achthoven

JO17-2

Faouzi Chaara, Bonno Prins, Siep Lammers, Anass Asdoul, Ruben Nederveen, Mossaab Mehrach, Sohail Sadequi, Youssef el Moukaddem, Tom Versluis, Nijs van Overhagen, Ishan Fakira, Alex de Boer, Ilias Zeamari.

Trainers: Khalid Harrachi, Meo Achthoven

JO17-3

Wessel Dolman, Bas Sijrier, Massaro Pelupessie, Hylke Luyk, Sacha Hoogstraten, Bo van Tiel, Rick Boegheim, Milan Versluis, Lucas Linders, Duco Baden, Liam van Huut, Mels Schrijvers van Zenden, Daan Hoogenboom, Onno Glasbergen, BIlal Rbib, Thijn Ruiten.

Trainers: Elvin Boegheim, Nico Sijrier, Cherry Schrijvers van Zenden

JO15-1

Fabian te Hennepe, Jurre Walhout, Dyshaino Kostenko, Max Lammers, Julius Ridderbos, Fabian Klein, Barend Overhage, Quinten Gibbon, Mouniam Boubarrou, Ty Happel, Younes Azaaij, Luuk Lansink, Yassine Azaaij.

Trainers: Mauritz de Haan, Patrick Klein

JO15-2

Wouter Guikema, Kyan Dikhooff, Juda van Adrichem, Houdaifa Hassani, Ruben de Rooij, Ralf van Vliet, Nizar Baali, Zakaria El Mahyoubi, Filop Setran, Joep van Hulst, Ivano Baden, Max de Wilde, Ayoub Madraz, Weerophat Auenanking, Jeffrey Engelen.

Trainers/leiders: Wouter Guikema, Stephan Dikhooff