Vrijwilligersindeling 2e seizoenshelft bekend en gepubliceerd

Per vandaag is de indeling bekend geworden  voor de bezetting van de bar en het chalet door vrijwilligers gedurende de 2e seizoenshelft voor het seizoen 2018-2019, in de kolom links op de website onder de noemer "Vrijwilligers" kunt U de indeling vinden en deze alvast in de agenda zetten.

Het vervolg van het seizoen zal voor de meesten starten begin februari, echter in januari starten reeds de A categorie en de inhaal/bekerwedstrijden.

Namens het bestuur wensen wij alle leden ,donateurs , vrienden en bekenden een veilige jaarwisseling en een gezond en sportief 2019 toe en hopen wij U graag te zien op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op zaterdag 05 januari a.s. waarbij er tevens diverse jeugd en senioren wedstrijden gepland staan voorafgaand aan de receptie zelf die ,conform de traditie van de laatste jaren, voorzien zal zijn van een hapje en een drankje alsmede het huldigen van de jubilarissen en uiteraard een optreden van de bekende zanger Jan Raats.

Bestuur SV Gouda