Wedstrijden in de winterstop 2018-2019

Gouda 1 speelt op 15 december de laatste wedstrijd voor de competitie voor de winterstop en wel tegen concurrent SC Woerden thuis. Maar de winterstop is geen winterslaap en dus staan er nog de nodige vriendschappelijke wedstrijden op het programma, te weten:

- Zaterdag 22 december 2018 speelt Gouda uit tegen derdeklasser IJVV De Zwerver, waartegen voor de competitie al thuis werd geoefend (4-2 winst).

- Zaterdag 29 december 2018: de selectie (team 1 en 2) spelen een onderling (door elkaar gehusseld) potje, met na afloop een gezellig samenzijn om het jaar af te sluiten, met een saté-tje etc.

- Zaterdag 5 januari 2019. De nieuwjaarswedstrijden + receptie. Het eerste speelt een wedstrijd tegen een team, samengesteld door Maikel Hageman (op foto boven rechts) die na ruim een decennium selectievoetbal (op zondag en zaterdag) deze zomer afscheid nam en nu zijn nog steeds fraaie voetbalkunsten vertoont in het derde en soms (zoals afgelopen zaterdag in het tweede) in een ander team. De afscheidswedstrijd van Maikel dus!

- Zaterdag 12 januari 2019: Gouda oefent uit tegen sterke vierdeklasser Floreant.

- Zaterdag 19 januari 2019: Gouda hervat de competitie met de laatste wedstrijd uit de eerste helft, Linschoten - Gouda