Woensdag 17 november 19.00-21.00 uur: Technisch Overleg

Dit seizoen worden er vier bijeenkomsten georganiseerd waarin we met alle trainers en leiders de kwaliteit van onze opleiding een boost willen geven.

Technisch Overleg NR. 1.
SEIZOEN 2021-2022

SV Gouda wil een voetbalomgeving creëren waarin spelers optimaal plezier aan voetbal kunnen beleven. SV Gouda is een vrijwilligersorganisatie wat betekent dat we allemaal de uitdaging hebben om hier een bijdrage aan te leveren. Dit is geen eenvoudige uitdaging en omdat we de kwaliteit van onze opleiding verder willen ontwikkelen worden er bijeenkomsten georganiseerd.

Hoe kan ik goed aansluiten bij de beleving van de spelers?

Waar moet ik spelers allemaal op coachen?

Hoe kom ik aan goede oefenstof?

Hoe doen anderen dat?

Welke ondersteuning kan ik verwachten?

Enkele vragen die heel goed bij u kunnen spelen. Kom dus naar de bijeenkomsten waarin we met elkaar hierover in overleg kunnen gaan. Deze bijeenkomsten zijn niet geheel vrijblijvend. We vragen ieders aanwezigheid. Leiders en trainers. Mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te zijn dan graag afmelden bij svgoudajeugd@gmail.com  Trainingen na 18.30 uur komen hierdoor te vervallen.

De 4 bijeenkomsten zijn op;

Woensdag 15 september            19.00 – 21.00 uur