Zieke Frits Remmerswaal weer terug in Gouda

Gerard Kerkhof meldt ons het volgende:

"Zoals jullie weten is Frits Remmerswaal aan z'n knie geopereerd, maar daar had hij nog veel pijn aan,

Ik ben het kerstpakket bij hem thuis gaan brengen, maar daar kreeg ik te horen dat hij weer in het Groene Hart Ziekenhuis opgenomen was, voor pijn in z'n onderbuik. Daar bleek een lekkage te zijn in een kleine ader en hij heeft bloed gehad en is onder controle gebleven. Er is toen een complicatie opgetreden; hij kreeg hoofdpijn en er was een bloedpropje in z'n hoofd gegaan.

Hij is toen direkt naar het Westeindeziekenhuis in Den Haag gebracht; daar is in eerste instantie het propje verwijderd, maar er is helaas voor een tweede keer een propje teruggekomen en er was toen niets meer aan te doen.

Hij heeft als gevolg daarvan uitval van het linkerbeen en -arm en kan niet praten. Vervolgens is hij teruggekeerd naar het Groene Hart Ziekenhuis en Frits is nu dus weer in Gouda. Hij wacht daar op plaatsing voor Revalidatie.

Naast het biljarten heeft hij in het verleden veel voor de jeugd gefloten en voor de zaterdag senioren.

Wij wensen Frits het beste toe en hopen van harte dat zijn situatie in 2019 zal verbeteren. Sterkte!

Namens de biljartclub, Gerard Kerkhof"

Biljartclub "Krijt op Tijd". Frits Remmerswaal staat derde van rechts