Zo komt de SV Gouda de voetbalzomer van 2020 door

Van overheidswege mogen vanaf 1 juli 2020 de Sportkantines weer open, net op het moment dat de gebruikelijke zomersluiting er aan komt. Bij de SV Gouda wordt op dit moment de kantine van buiten opgeknapt (nieuwe kozijnen en ramen) en ook van binnen moet er nog het nodige afgewerkt worden.

Daarnaast gaan de kantinebeheerders Henk en Carola  van Bruggen per 1 juli wat de kantine betreft met “pensioen”. Hun taken zijn overgenomen door Sandra de Wit en Agatha Heuvelman, die de zaken voor het nieuwe seizoen nu aan het voorbereiden zijn. De dames hopen half augustus , met toepassing van de 1,5 meterregel, zover te zijn dat de kantine  weer open kan. De precieze datum wordt nog bekend gemaakt.

Op zaterdag 4 juli 2020 komt de selectie met nieuwe hoofdtrainer Cor den Daas en de overige technische staf bij elkaar om de zaken betreffende het nieuwe seizoen te bespreken.

Op zaterdag 8 augustus 2020 zal de eerste selectietraining plaatsvinden.

Voor de jeugd, zie het nieuws op onze jeugdpagina. Startdatum trainen onder voorbehoud: 17 augustus 2020.

De KNVB West II heeft de zaterdagen 29 augustus en 5 en 12 september gereserveerd voor bekerwedstrijden. De competities starten op zaterdag 19 september 2020.

Een en ander blijft uiteraard nog steeds  afhankelijk van hoe Nederland de verspreiding van het Covid-19 virus onder controle houdt, want de versoepelingen kunnen bij tegenvallende ontwikkelingen (regionaal) teruggedraaid worden.

We wensen de leden van de SV Gouda, ondanks alle mitsen en maren behorende bij deze aparte tijd (tot er een werkend vaccin is in 2021), een fijne en vooral gezonde vakantie toe. Tot ziens!