Zomersluiting clubhuis van 14 juni tot 3 augustus 2019

Afgelopen zaterdag 8 juni 2019 was de kantine regulier op zaterdag voor het laatst dit seizoen geopend. Wegens vakanties van de vaste kantinemedewerkers in juni, is de kantine alleen nog beperkt open voor bepaalde "doel"groepen.

In het weekeinde van vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni 2019 wordt ons Tentenkamp voor de Pupillen op onze velden gehouden en het gebruik van de kantine maakt daar onderdeel van uit. Dus alleen bedoeld voor de deelnemers en vrijwilligers van het Tentenkamp.

De zaterdagen daarna in juni wordt de kantine vanaf de namiddag gebruikt voor BBQ's van teams, zoals het vijfde en de Veteranen.

De maand juli is, zoals gebruikelijk, de kantine geheel gesloten.

Op zaterdag 3 augustus 2019 vanaf 11.00 uur start de selectie het seizoen met een training etc. en is de kantine weer open. Vriendschappelijke wedstrijden worden b.v. gespeeld op zaterdag 10 augustus (uit bij IJVV De Zwervers) en zaterdag 17 augustus thuis tegen ONA.

De schoolvakanties vallen deze zomer erg laat, namelijk van 20 juli t/m 1 september 2019.

Het hoofdveld zou weer beschikbaar moeten komen vanaf 13 september 2019.

De bekerwedstrijden worden gespeeld vanaf 31 augustus 2019 en de competitie start vanaf 21 september 2019.