Scheidsrechters Jeugd

Op deze pagina vindt je de planning voor de scheidsrechters van de jeugdwedstrijden:

Er is voor de pupillen - en juniorenwedstrijden een Whatsapp groep. Via de deze groep wordt het inzetschema altijd gepubliceerd en wordt je op de hoogte gebracht als je gekoppeld bent aan een wedstrijd. Ook kun je de wedstrijdzaken app downloaden. Zodra je in sportlink aan een wedstrijd bent gekoppeld, kun je dat zien in deze app. Let op: voor deze app heb je je KNVB relatienummer nodig. Als je dat niet weet, neem dan even contact op met de scheidsrechterscommissie, dan zoeken we hem voor je op!

Melden afwezigheid of verhindering

Wanneer je voor een wedstrijd ingedeeld staat, en (onverwachts) niet kunt, neem dan zo snel als mogelijk contact op met de scheidsrechterscommissie. Het liefst via de app groep.