Bijna geen voetbal op gure zaterdag 21 januari 2023

Bijna geen voetbal vandaag door het slechte weer van de laatste dagen, met sneeuw, regen en nachtvorst. Maar ach, het is januari en dus winter, zoiets is eigenlijk normaal. Thuis werd alles afgelast, uit is er maar 1 uitslag van een wedstrijd van een Gouda-team te vinden.

Gouda 8 mocht naar koploper Zwammerdam 3 en verloor, niet onverwacht, met 4-0. Het achtste staat nog steeds op de toepasselijke achtste plaats, met 11 punten uit 10 wedstrijden. Volgende week heel wat meer kans thuis tegen Woubrugge 5, de nummer laatst met 1 punt.

Gouda 1 - 4B

In de afdeling van Gouda 1 (4B) gingen toch nog 2 wedstrijden door, met dank aan het verplicht uitwijken naar een kunstgrasveld. Zwammerdam won uit bij VEP met 2-1 en neemt zo de kop weer over van SCH '44, dat wel 1 verliespunt minder heeft.

Rohda '76 won thuis met 5-2 van SPV '81, volgende week de tegenstander van Gouda. Bij rust was het pas 1-1. Rohda '76 blijft 4e, op 6 punten van koploper Zwammerdam.

Aanstaande zaterdag speelt Gouda 1 om 14.30 uur in Vlist/Polsbroek tegen SPV '81, met 4 punten de afgetekende hekkensluiter, een wedstrijd waarvan het zeer belangrijk is die te winnen. Support is dus meer dan welkom! Gelukkig was de selectie van Gouda voor de wedstrijd van vandaag compleet, met alle sterkhouders er weer bij. Hopelijk is dat a.s. zaterdag ook het geval.

Gouda 2 speelt dan uit om 13.00 uur bij koploper Sportlust '46 4, de laatste kans om nog mee te gaan doen om de titel en dan uitsluitend als er in Woerden gewonnen wordt.