Gouda dicht bij een punt tegen Rohda '76: 1-2

[GROUP_IMAGE]

 

Dinsdag 14 november 2023: Gouda - Rohda '76 1-2. Doelpunten: rust 0-0; Rick Baelde 0-1; Moussa Kallisse 0-2; Farhan Tchadjobo 1-2

Op een natte en winderige dinsdagavond speelde Gouda tegen middenmoter Rohda '76 de vooruitgeschoven wedstrijd van a.s. zaterdag. Zoals gebruikelijk waren de verschillen niet groot, maar het grote surplus aan routine van de Bodegravers gaf net aan de doorslag. Zij stegen daardoor naar de subtop en Gouda bleef vast op de laatste plaats. 

Door de aansluitingstreffer van de ingevallen Farhan Tchadjobo kort voor tijd werd het nog wel even spannend, maar helaas leverden de Goudse inspanningen niet het zo gehoopte puntje op.

 

Zaterdag dus rust en dan spelen de concurrenten onderin beiden zware wedstrijden. Linschoten tegen ONA en CVC Reeuwijk tegen Groeneweg. De laatste ploeg is de volgende tegenstander van Gouda in Zevenhuizen op 25 november om 14.30 uur.

 


Terug
HOOFDSPONSOR SENIOREN SEL.:

OVERIGE SPONSORS:

Voetbalvereniging SV Gouda • Groenhovenpark 2 • 2803 PH GOUDA • Telefoon terrein: 0182 - 533202 • Algemene mail: info@svgouda.nl