Gouda kan punt net niet vasthouden tegen koploper SCH '44

[GROUP_IMAGE]

 

Dinsdag 28 februari 2023: Gouda - SCH '44 1-2. Doelp. Kjeld Both 1-0; rust; 1-1 en 1-2 (85e minuut)

Een door voorjaars vakanties incompleet Gouda heeft tegen de toen virtuele koploper SCH '44 uit Harmelen lang stand kunnen houden, maar tegen zo'n sterke ploeg heb je wat mazzel nodig om een resultaat binnen te halen. En dat is helaas net niet gebeurd.

 

Het begon goed voor Gouda, toen topscorer Kjeld Both (rechts op archief foto) de 1-0 in deze lichtwedstrijd op het denkbeeldige scorebord van het kunstgrasveld schoot. Die stand bleef tot de rust staan.

 

Na de thee scoorden de gasten de gelijkmaker, maar bleef de hoop levend op een resultaat. Helaas mocht het niet zo zijn en verzilverden de gasten vlak voor tijd toch nog het nu eenmaal aanwezige surplus aan kwaliteit en pakten alsnog de zege, ondanks taai verweer en goede tegenstand van Gouda. SCH '44 is nu daadwerkelijk koploper, 1 punt boven Zwammerdam. Voor Gouda veranderde er niet veel in de stand. Het bleef negende, 6 punten boven de streep (plek 10).

 

Zaterdag speelt Gouda in Waddinxveen tegen Be Fair (14.30 uur), waartegen thuis een 2-0 voorsprong verspeeld werd. Hoogste tijd om dat, net als vorig seizoen, om te draaien. Be Fair heeft op dit moment 3 punten meer dan Gouda.

 


Terug
HOOFDSPONSOR SENIOREN SEL.:

OVERIGE SPONSORS:

Voetbalvereniging SV Gouda • Groenhovenpark 2 • 2803 PH GOUDA • Telefoon terrein: 0182 - 533202 • Algemene mail: info@svgouda.nl