Gouda O23 speelt nu 17 januari 2023 tegen SC Feyenoord

Nadat de eerste wedstrijd tegen VV Berkel in oktober in 3-3 is geeindigd, vervolgt Gouda O23 de reeks dinsdag 17 januari 2023 om 20.00 uur.

Dan speelt SV Gouda O23 tegen een jeugdteam van SC Feyenoord.

Helaas is de wedstrijd die eerst 8 november gespeeld zou worden tegen SC Feyenoord gecanceld. Feyenoord heeft te veel blessures. Verschoven naar 17/1/2023

Maandelijks oefent ons O23 tegen mooie tegenstanders. Er zal dit seizoen maandelijks geoefend worden tegen andere bekende profclubs en sterke amateurverenigingen.

Leuk om onze jonge talenten het te zien opnemen tegen dergelijke tegenstanders. We zie u graag aan de zijlijn om onze mannen aan te moedigen!

Ter illustratie: een van de huidige jeugdteams van SC Feyenoord