Huldiging jubilarissen en feestje na nieuwjaarreceptie

Na de nieuwjaarwedstrijden stroomde de kantine vol. Traditioneel het moment voor de nieuwjaartoespraak van onze voorzitter Jan Heuvelman. Die hield het dit keer kort gezien de volle zaal, met dito geroezemoes. Hij heette de aanwezigen van harte welkom en wenste een ieder een gezond en goed 2023 toe. Hij meldde dat Gouda geen grote energieproblemen heeft, door het langjarige contract met de energie leverancier. Financieel staat de vereniging er redelijk voor en ook sportief gaat het redelijk. Kortom, het gaat redelijk met de vereniging en dat is in deze tijden al heel wat!

Huldiging jubilarissen

Door de corona-jaren was de nieuwjaarreceptie tweemaal overgeslagen en daarom was er een achterstand ontstaan wat betreft het huldigen van jubilarissen. Dat werd nu ingehaald en er stonden 13 leden op het lijstje van voorzitter Heuvelman, maar niet allemaal aanwezig. De jubilarissen zijn:

Speldje 25 jaar lid

- Marco Vliet

- Ed Hulscher

- Erwin van der Wal

- Brian Schouten

- Maikel Hageman

- Wim Sonnemans

- Peter Borg

Speldje 40 jaar lid

- Paul Huurdeman

- Elvin Boegheim

- Arie van der Wal

Speldje 50 jaar lid

- Leo Hilgers

Speldje 60 jaar lid (zie foto onder)

- Erelid Ben de Bruin

- Hans van Sprang

Voorzitter Heuvelman had voor elk van de aanwezige speldjesdragers een toepasselijk woord, gaf hen de gelegenheid via de microfoon iets met de zaal te delen en secretaris Peter Westerhout overhandigde daarna de speldjes. Felicitaties voor deze trouwe leden, het cement van onze vereniging!

Feestje!

Even later barstte het nieuwjaarsfeestje verder los, aangevoerd door zanger/entertainer de Vrolijke Koster (zie ook wat filmpjes op onze FB pagina). Voor meer foto's kijk ook op de FB-pagina SV Gouda.