Oud Gouda Zondag op dreef: 6-2 winst op Gouda 35+1

Zaterdag 7 januari 2023: Oud Gouda ZO - Gouda 35+1 6-2. Rust 3-0. Doelpunten Oud Gouda ZO: Jaco Pina, Pelle Aardewerk, Rob van Kuilenburg (3x) en Menno Garritsen. Doelp. Gouda 35+1: Siemen van Gennip (2x)

Coach Hans Brouwer beschikte in deze nieuwjaarswedstrijd over twee selecties (wit en blauw), die hij afwisselend het veld in stuurde. Zo kon het surplus aan voetbal kwaliteiten, zonder gehinderd te worden door conditiegebrek, volop tot wasdom komen.

Na een minuut stilte voor al die oude voetbalkameraden die ons de laatste jaren ontvallen zijn, nam oud Zondag in de 2x 30 minuten durende wedstrijd het heft gelijk in handen met snel combinatie voetbal. Vooral de nog opvallend fitte en redelijk snelle Rob van Kuilenburg bleek een plaag voor Gouda 35+1. Na rust zorgde invaller Siemen van Gennip voor wat meer tegenwicht met 2 doelpunten.

Een lekkere zege voor de oud Zondag spelers, maar het was vooral leuk elkaar weer eens te zien en bij te praken en/of te dollen!

Er wordt weer een doelpunt gevierd; voor meer foto's, zie de FB-pagina van SV Gouda