Overschrijvingen SV Gouda voor seizoen 2022-2023

De jaarlijkse overschrijfperiode sloot woensdagnacht om 00.00 uur en dus kunnen we weer de balans opmaken. Door de ongelukkige nederlaag in de nacompetitie zal Gouda het nieuwe seizoen in de vierde klasse gaan spelen. Op papier lijkt Gouda een team te krijgen dat daarin goed mee kan doen.

De opsomming hieronder zijn de mutaties voor zover nu bekend en voor zover het regelmatig spelende selectiespelers betreft. Aanvulling is nog mogelijk.

Naar de selectie van de SV Gouda komen:

- Dealey Snoek (keeper; terug van Jodan Boys; foto onder)

- Laurens Kinkelaar (Ariston '80)

- Jurgen Ruitenbeek (Benschop)

- Musthapha Massaoudi (DONK)

- David van Vliet (GSV)

- 11 spelers van Gouda JO19 van afgelopen seizoen. Een flink aantal hebben het afgelopen seizoen al meegedaan bij het eerste en tweede.

Alle spelers van harte welkom bij de SV Gouda en we wensen jullie veel voetbalplezier en een fijne en succesvolle tijd bij de SV Gouda toe.

Vertrokken:

- Assim Souissi (Rohda '76)

- Xander van Riet (Benschop)

- Soulaimane Ouhamad (Benschop; was al halverwege afgelopen seizoen gestopt)

- Reshon Wijngaarde (Capelle; idem)

- Nadir Tanoti (ONA)

- Jessy Hoekstra (ONA)

Jessy Hoekstra "kind" van onze club en vele jaren een belangrijke vaste waarde in ons eerste team, heeft helaas voor ons besloten te vertrekken naar zaterdag 5e klasser ONA. Op 9 juni werd na de training al afscheid van Jessy genomen en werd hij bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de SV Gouda. We wensen Jessy veel geluk in zijn nieuwe (voetbal)toekomst.