Pupil v.d. Week voor Gouda - Siveo '60 en Balsponsoren

[GROUP_IMAGE]

 

Zaterdag 4 november 2023 speelt ons team 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Siveo ´60 uit Zegveld. Ook dit seizoen gaan we weer verder met de Pupil van de Week, gesponserd door hoofdsponsor Phielix Verzekeringen.

De Jeugdcommissie zorgt voor de Pupil van de Week, Peter Borg voor de oorkonde en Hans van Sprang zal de Pupil na afloop in de Bestuurskamer in het zonnetje zetten.

Ook hebben we weer elke thuiswedstrijd één of meer balsponsoren, gestrikt door Hans van Sprang van de Seniorencommissie. Ook deze sponsoren zullen via onze website en onze FB-pagina onder de aandacht gebracht worden

 

Pupil van de Week bij Gouda - Siveo ´60 is:

Naam: Ruben Macdaniel

Leeftijd: 9 jaar

Team: JO10-1

Favoriete positie: Spits

Favoriete club: Feyenoord

Favoriete speler: Alireza Jahanbakhsh

Uitslag: 2 - 0

 

BALSPONSOREN

Dit keer weer twee trouwe balsponsoren. Allereerst ons langjarig lid en oud eerste elftalspeler Paul Huurdeman. In januari van dit jaar werd hij gehuldigd vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap.

Verder is hij nog steeds betrokken bij ons Veteranenvoetbal en vaak langs de lijn te vinden als Gouda speelt. Kortom een echte Gouda-man, die wij danken voor zijn jaarlijkse donatie voor de wedstrijdbal!

 

 

Ook de tweede balsponsor is een trouwe donateur. Banketbakkerijd Van Dijk steunt Gouda al vele jaren. Ga voor het lekkerste gebak naar de Doelenstraat 32 voor een bezoek aan deze Hofleverancier.

 

 

HOOFDSPONSOR EN PUPIL V/D WEEK SPONSOR:

 

 

 


Terug
HOOFDSPONSOR SENIOREN SEL.:

OVERIGE SPONSORS:

Voetbalvereniging SV Gouda • Groenhovenpark 2 • 2803 PH GOUDA • Telefoon terrein: 0182 - 533202 • Algemene mail: info@svgouda.nl