Pupil van de Week bij Gouda-Cabauw is Fynn Bondt (JO8-1)

[GROUP_IMAGE]

Zaterdag 4 februari 2023 spelen we thuis tegen Cabauw, in de eerste wedstrijd van de tweede helft. Uit won Gouda de openingswedstrijd van dit seizoen met 4-2. Omdat de thuiswedstrijd tegen SCH '44 afgelast was wegens de sneeuw van 2 weken geleden is dit pas de vijfde Pupil van de Week van dit seizoen.

 

 

Deze week is dat dus Fynn Bondt, waaraan ook aan de zeven bekende voetbalvragen zijn gesteld:

 

1. Voornaam en achternaam: Fynn Bondt

 

2. Leeftijd: 7 jaar

 

3. Welk team speel je: JO 8-1

 

4. Op welke positie speel je graag: aanvaller

 

5. Favoriete (eredivisie)speler: Messi

 

6. Favoriete eredivisieclub: Ajax

 

7. Voorspel de uitslag van de wedstrijd SV Gouda 1 -  Cabauw 1: 3-2

 

Het shirt etc. van de Pupil van de Week wordt gesponsord door Phielix Verzekeringen

 

 

BALSPONSOREN BIJ DE WEDSTRIJD GOUDA – CABAUW ZIJN:

Dit keer twee bedrijven die te maken hebben met wonen.  Al vele jaren sponsoren zij onze vereniging trouw, waarvoor onze grote dank. Die twee balsponsoren zijn Hameni Zonwering en Van Herk Makelaardij:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOOFDSPONSOR SV GOUDA IS: 

Phielix Verzekeringen adviseert bij het goed verzekeren van uw risico’s, de poliswaarden en de laagste premie. Begeleidt gedurende looptijd en verhaalt voor u de schades. Dit betreft zowel particuliere als de zakelijke verzekeringen. Naast verzekeringen kunt u ook worden geadviseerd voor hypotheken. Leden van SV Gouda zijn van harte welkom voor advies en bij opdracht volgt dan als extra de “SV Gouda korting”. Reden genoeg om langs te gaan bij dit gezellige bedrijf, de koffie staat altijd klaar.


Terug
HOOFDSPONSOR SENIOREN SEL.:

OVERIGE SPONSORS:

Voetbalvereniging SV Gouda • Groenhovenpark 2 • 2803 PH GOUDA • Telefoon terrein: 0182 - 533202 • Algemene mail: info@svgouda.nl