Pupil van de Week en balsponsor bij Gouda - SC Woerden

[GROUP_IMAGE]

 

Zaterdag 14 oktober speelt ons eerste team de tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen het uit de derde klasse gedegradeerde Sportclub Woerden. Ook dit seizoen hebben we bij de thuiswedstrijden van het eerste weer een Pupil van de Week, gesponsord door hoofdsponsor Phielix Verzekeringen.

De Jeugdcommissie zorgt voor de Pupil van de Week, Peter Borg voor een oorkonde en Hans van Sprang zal de Pupil na afloop in de Bestuurskamer in het zonnetje zetten.

 

Ook hebben we weer elke thuiswedstrijd één of meer balsponsoren, gestrikt door Hans van Sprang van de Seniorencommissie. Ook deze sponsoren zullen via onze website en onze FB-pagina onder de aandacht gebracht worden.

 

PUPIL VAN DE WEEK GOUDA - SC WOERDEN

Naam: Stef van Oeveren

Leeftijd: 10 jaar

Team: JO 11 - 1
Liefste plek in het team: mid mid
Favoriete speler(s): Robin van Persie / Kylian Mbappé
Favoriete club: Feyenoord
Uitslag wedstrijd: 4 - 1

 

Stef was eerder enkele malen verhinderd, maar hij gaat nu vol voor "Driemaal is Scheepsrecht!"

 

BALSPONSOREN GOUDA - SC WOERDEN

Trouwe Sponsor van de SV Gouda, is De Groene Computershop, met reclamebord en deze balsponsoring. Voor alle computer benodigdheden en reparaties, het juiste adres, weten wij uit ervaring!

Nieuwe balsponsor is Henk Boom, die echter al een levenlang meegaat in de Gouda Familie en na zijn actieve loopbaan de vereniging en selecties met belangstelling en aanwezigheid volgt. Henk bedankt voor je bijdrage!

 

 

 

HOOFDSPONSOR EN PUPIL V/D WEEK SPONSOR:


Terug
HOOFDSPONSOR SENIOREN SEL.:

OVERIGE SPONSORS:

Voetbalvereniging SV Gouda • Groenhovenpark 2 • 2803 PH GOUDA • Telefoon terrein: 0182 - 533202 • Algemene mail: info@svgouda.nl