Pupil v/d Week en Balsponsoren Gouda - Be Fair

[GROUP_IMAGE]

 

Zaterdag 30 september speelt ons team 1 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen het Waddinxveense Be Fair. Ook dit seizoen gaan we weer verder met de Pupil van de Week, gesponserd door hoofdsponsor Phielix Verzekeringen.

De Jeugdcommissie zorgt voor de Pupil van de Week, Peter Borg voor de oorkonde en Hans van Sprang zal de Pupil na afloop in de Bestuurskamer in het zonnetje zetten.

 

Ook hebben we weer elke thuiswedstrijd één of meer balsponsoren, gestrikt door Hans van Sprang van de Seniorencommissie. Ook deze sponsoren zullen via onze website en onze FB-pagina onder de aandacht gebracht worden.

 

Pupil van de Week Gouda - Be Fair

Naam: Stef van Oeveren

Leeftijd: 10 jaar

Team: JO 11 - 1
Liefste plek in het team: mid mid
Favoriete speler(s): Robin van Persie / Kylian Mbappé
Favoriete club: Feyenoord
Uitslag wedstrijd: 4 - 1

 

Balsponsoren Gouda - Be Fair

Trouwe balsponsoren Jan Douma en Willem Honkoop bijten het spits af in het seizoen 2023 - 2024. Beiden zijn al heel lang lid en steken voor de club regelmatig de armen uit de mouwen, waarvoor we ze ontzettend dankbaar zijn en we danken hen ook nog voor deze balbijdrage!

 

Hoofdsponsor en Pupil v/d Week sponsor:

 

 

 


Terug
HOOFDSPONSOR SENIOREN SEL.:

OVERIGE SPONSORS:

Voetbalvereniging SV Gouda • Groenhovenpark 2 • 2803 PH GOUDA • Telefoon terrein: 0182 - 533202 • Algemene mail: info@svgouda.nl