Serge Uijtenhoorn nieuwe assistent trainer naast Tim den Haan

[GROUP_IMAGE]

 

 

Nieuwe hoofdtrainer Tim den Haan (midden), met nieuwe assistent Serge Uijtenhoorn (rechts)

 

De SV Gouda heeft in de persoon van Rotterdammer Serge Uijtenhoorn (47) een nieuwe assistent trainer gevonden voor het komende seizoen. Hiervoor trainde hij louter jeugdteams, recentelijk Oranje Wit O19. Welkom Serge!

Op zaterdag 15 mei 2021 begon voorzichtig (2x 30 minuten) al de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectiespelers wilden heel graag weer eens de wei in. Met de verdere sportversoepelingen nabij waren ze haast niet meer te houden en konden zo met in achtneming van de nog net geldende coronaregels in onderlinge trainingswedstrijden aan de bak. Het voorlopige Gouda 1 (in het wit) met al enkele jeugdige nieuwe spelers in de gelederen, nam het op tegen het nieuwe derde (blauw) van volgend seizoen, met verrassend, na een jaartje Olympia, de terugkerende Daan de Heer en Nick van der Elburg in de ploeg.

 

Nick van der Elburg en Daan de Heer zijn terug op het oude nest

 

Het voorlopige Gouda 1 won na 2-0 bij rust, met 7-1 van het toekomstige Gouda 3, dat nog duidelijk een conditionele achterstand had. Maar het nieuwe seizoen is nog ver weg, een maandje of 3, 4, dus dat komt wel goed.

 

 

Het voorlopige Gouda 2 (onder, wit) oefende tegen het Gouda 3 van afgelopen seizoen. Hier werd de uitslag 1-1.

 

.

 

 


Terug
HOOFDSPONSOR SENIOREN SEL.:

OVERIGE SPONSORS:

Voetbalvereniging SV Gouda • Groenhovenpark 2 • 2803 PH GOUDA • Telefoon terrein: 0182 - 533202 • Algemene mail: info@svgouda.nl