Spetterend optreden van Frans Duijts in de Gouda Kantine

[GROUP_IMAGE]

Afgelopen zaterdag 02 juli zal de boeken ingaan als wederom een gedenkwaardig feest bij SV Gouda. Ingeluid door DJ Rens werd om 19.00 uur de aftrap gegeven voor het Zomerspektakel 2022 in onze eigen Gouda Kantine. Rond 20.00 uur werd het behoorlijk druk, door het mooie weer met name buiten, en zat de sfeer er al lekker in.

 

Wij zagen veel bekende gezichten van nu en uit het verleden, met name oud Gouda Zondag 4 was goed vertegenwoordigd. Leden van de organisatie en het barpersoneel zagen er prima uit in de nieuwe donkere overhemden met logo en konden de drukte aan de bar prima aan.

 

Om 21.30 was het dan zover en volgde een spetterend optreden van de bekende volkszanger Frans Duijts die de zaal volledig op zijn kop zette en vanaf  het podium het publiek gaf wat het verdiende. Na 35 minuten en een toegift en wat foto's met diverse leden vertrok hij na een welverdiend applaus naar een volgend optreden.

 

DJ Rens nam vervolgens de regie over, waarna tot in de klein uurtjes werd gedanst, gefeest en uiteraard gedronken en gegeten.

 

Dank willen wij uitspreken naar de organisatie en uiteraard een ieder die heeft bijgedragen aan een prachtige avond.

 

Bestuur SV Gouda

 


Terug
HOOFDSPONSOR SENIOREN SEL.:

OVERIGE SPONSORS:

Voetbalvereniging SV Gouda • Groenhovenpark 2 • 2803 PH GOUDA • Telefoon terrein: 0182 - 533202 • Algemene mail: info@svgouda.nl