Thijmen Rolvink pupil van de week bij Gouda - Siveo '60

[GROUP_IMAGE]

 

Zaterdag  12 november wordt de vierde thuiswedstrijd van Gouda 1 gespeeld en wel tegen Siveo '60 uit Zegveld. Dit team staat gelijk met Gouda.

 

Dat betekent zaterdag de derde Pupil van de Week van dit seizoen. Bij de vorige thuiswedstrijd tegen Stolwijk werd uitgebreid afscheid genomen van clubicoon Fred de Gruijl en daarom werd de derde Pupil van de Week van dit seizoen een thuiswedstrijd verschoven, zodat die dan volop de aandacht zal krijgen die hij verdient.

Good-old Willem Honkoop neemt deze week de rol van Wilco Boere over.

 

Deze week is Thijmen Rolvink aan de beurt, die wij van harte begroeten als Pupil van de Week. De eerder genoemde Job Reijm komt 26 november aan de beurt. Ook aan Thijmen worden de zeven bekende voetbalvragen gesteld:

 

1. Voornaam en achternaam: Thijmen Rolvink

 

2. Leeftijd: 9 jaar

 

3. Welk team speel je: JO 9-3

 

4. Op welke positie speel je graag: linksachter

 

5. Favoriete (eredivisie)speler: Messi

 

6. Favoriete eredivisieclub: Ajax

 

7. Voorspel de uitslag van de wedstrijd SV Gouda 1 -  Siveo '60 1: 3-0

 

Het shirt etc. van de Pupil van de Week wordt gesponsord door Phielix Verzekeringen.

 

 

Balsponsoren bij de wedstrijd Gouda – Siveo '60 zijn:

Willem van Oudshoorn en Peter Borg

Onze balspponsoren zijn langjarige leden of bedrijven, die het goed voor hebben met de SV Gouda en graag een steentje bijdragen. De vorige thuiswedstrijd tegen Stolwijk waren dat Paul Huurdeman en Carola en Henk van Bruggen, dit keer Willem van Oudshoorn en Peter Borg.

Zij steunen al vele jaren het eerste en de vereniging door een nieuwe wedstrijdbal te schenken en wij bedanken hen voor hun bijdrage dit keer, maar ook voor de vele jaren steun die zij al gegeven hebben. Bedankt dame en mannen!

 

 

HOOFDSPONSOR SV GOUDA IS: 

Phielix Verzekeringen adviseert bij het goed verzekeren van uw risico’s, de poliswaarden en de laagste premie. Begeleidt gedurende looptijd en verhaalt voor u de schades. Dit betreft zowel particuliere als de zakelijke verzekeringen. Naast verzekeringen kunt u ook worden geadviseerd voor hypotheken. Leden van SV Gouda zijn van harte welkom voor advies en bij opdracht volgt dan als extra de “SV Gouda korting”. Reden genoeg om langs te gaan bij dit gezellige bedrijf, de koffie staat altijd klaar.

 


Terug
HOOFDSPONSOR SENIOREN SEL.:

OVERIGE SPONSORS:

Voetbalvereniging SV Gouda • Groenhovenpark 2 • 2803 PH GOUDA • Telefoon terrein: 0182 - 533202 • Algemene mail: info@svgouda.nl