Medische ondersteuning

Sinds enige tijd heeft SV Gouda een samenwerkingsovereenkomst gesloten met fysiotherapie praktijk FysioVisiq. SV Gouda en FysioVisiq zijn van mening dat een juiste manier van begeleiding de kans op het ontstaan van blessures verminderd.

 

 

Laten we eerst de praktijk zich even voorstellen. FysioVisiq is de fysiotherapie praktijk in Gezondheidscentrum Bloemendaal aan de Lekkenburg. In onze praktijk zijn 14 fysiotherapeuten werkzaam. Met 2 trainingsruimtes en 6 behandelkamers hebben we veel mogelijkheden. In de praktijk hebben we veel verschillende specialismen, zoals sportfysiotherapie, manuele therapie, kinesiotaping en hart-long revalidatie.

 

Voor u als sporter zijn er uitgebreide mogelijkheden: sporttesten, bijvoorbeeld de Functional Movement Screen, herstel- en conditietraining, loopscholing, core stability training en specifieke kracht- en explosiviteittraining.

 

De samenwerking tussen SV Gouda en FysioVisiq bestaat uit de volgende onderdelen:

Heeft u een blessure dan kunt u contact met onze praktijk opnemen. Telefoon: 0182-533833. Geef wel even aan dat u lid bent van SV Gouda.

 

U wordt dan zo spoedig mogelijk uitgenodigd voor een onderzoek waarbij de diagnose wordt gesteld. Indien nodig wordt behandeling gestart. Een verwijzing van de huisarts is niet meer nodig. Afhankelijk van uw verzekering wordt dit volledig vergoed. Heeft u een vraag over een blessure dan kunt u via de E-mail contact met ons opnemen. We zullen uw vraag dan binnen twee dagen antwoorden. Ons mailadres is: fysiovisiq@svgouda.nl.

 

Heeft u een interessant onderwerp op het gebied van blessures, blessurepreventie of bijvoorbeeld trainingsopbouw en u wilt daar meer over weten dan kunt u dit ook mailen. We zullen het onderwerp dan bespreken in een column op de website van SV Gouda.

 

Natuurlijk hopen we dat wij niet nodig zijn, maar mocht dat toch het geval zijn, dan bent u van harte welkom in onze praktijk.

 

Namens FysioVisiq,

Dick Bouwman en Jora Wolfgram,

 

Voor meer informatie kunt u onze website www.fysiovisiq.nl bezoeken.

HOOFDSPONSOR SENIOREN SEL.:

OVERIGE SPONSORS:

Voetbalvereniging SV Gouda • Groenhovenpark 2 • 2803 PH GOUDA • Telefoon terrein: 0182 - 533202 • Algemene mail: info@svgouda.nl