En daar was hij opeens: Sinterklaas!

[GROUP_IMAGE]

 

Sinterklaas bezocht op woensdag 30 november 2016 onze F-jeugd

 

 

 

Het was een geweldig geslaagd feest met 4 F-teams  en de Voetbalschool, met heel veel aanhang.

Een prachtig voorproefje op 5 december.
 

Gestart met de normale training kwam Sint en zijn Pieten het veld op en verraste daarmee zowel de kleintjes als de trainers. Zij begroetten iedere groep en bleken ook nog een aardig balletje te kunnen trappen. Daarna gingen ze naar ons clubgebouw, gevolgd door 3 teams, terwijl er één (de voetbalschool) direct bij de Sint mocht komen. Sint bleek heel veel te weten van alle spelers en speelsters en niet te vergeten de hun leiders en trainers. De Sint nam iedereen op schoot  De andere groep ging aan het tafelvoetballen en de derde groep ging sjoelen. Het ging er fanatiek aan toe vertelden de 4 geweldig helpende moeders.


Als een carrousel draaiden de groepen van buiten naar binnen en andersom en elke groep ging langs de Sint. (Daar zijn de bijgaande foto's van). Behoudens wat zieken, was elk team volledig aanwezig.


Tot slot kwamen alle groepen binnen, die per groep van de Sint de cadeau 's onder groot enthousiasme ontvingen. Na aftellen werden deze cadeau's allemaal  tegelijk opengemaakt. Dit jaar was het naast een geweldige zak snoep, een roodwitte Dopper met ons prachtige Gouda-logo erop. Een advies van Sint en Piet: zet allemaal je eigen naam, sticker of ander kenmerk erop, dan raak je bij de trainingen niet in de war en kun je uit je eigen Dopper je dorst lessen!  
 

De Jeugdcommissie bedankt Sint en Piet en alle helpende handen.

 

Tot volgend jaar of tot 5 december thuis?

 

 

Foto's: Miranda Keij

 

 


Terug
HOOFDSPONSOR SENIOREN SEL.:

OVERIGE SPONSORS:

Voetbalvereniging SV Gouda • Groenhovenpark 2 • 2803 PH GOUDA • Telefoon terrein: 0182 - 533202 • Algemene mail: info@svgouda.nl