Jeugd: Teamindeling en Selectiebeleid

Het zonnetje schijnt, het voorjaar is begonnen. Het seizoen schiet dus ook al weer aardig op (ondanks Corona-break) en dus wordt er ook al weer gekeken naar de teamindeling voor het komende seizoen. Voor de spelers/speelsters (maar ook voor de ouders) en ook voor de club een belangrijke beslissing, waarbij niet over één nacht ijs wordt gegaan.

Het hele proces van selecteren en indelen is nu in een document gevat, deze kunt u hier vinden.

U leest er wat er voor stappen plaatsvinden en wanneer. Hopelijk verschaft het u wat meer achtergrond over hoe er tot de nieuwe indeling gekomen wordt.