Jeugdcommissie zoekt ondersteuning

[GROUP_IMAGE]
 
 

Gezocht...versterking voor de activiteiten van de jeugdcommissieSV Gouda heeft een geweldige jeugdafdeling. Ieder seizoen staan gemotiveerde vrijwilligers klaar om alles te doen wat hiervoor nodig is en dat niet zonder resultaat. Voor regie en coördinatie zorgt de jeugdcommissie. Deze zoekt voor het nieuwe seizoen extra ondersteuning.

 
De commissie bestaat op dit moment uit zes vaste leden. Elk lid pakt op wat hem of haar het beste past, in activiteit maar ook in tijd. Met elkaar maken we daarover duidelijke afspraken wie wat doet. Door het zo te doen, geven we elkaar de ruimte, houden we het interessant en – tot nu toe – ook beheersbaar. Want we hebben net als menigeen ook een volle agenda, al dan niet met kinderen en andere drukke bezigheden buiten het voetbal. Met elkaar zorgen we ervoor, dat alles wat we samen besloten hebben te willen doen ook voor elkaar komt. En lukt het eens niet, dan is daar vast een reden voor en zoeken we samen naar andere oplossingen. De huidige commissieleden blijven zich inzetten voor de leden, maar het is fijn om extra ondersteuning te hebben. Dan zijn we ook minder kwetsbaar. Voor die ondersteuning hoef je geen commissielid te worden. Wil je dat (op enig moment) wel, dan ben je daarvoor altijd welkom.
 
Een oproep als deze gaat altijd samen met de vraag hoeveel tijd zoiets nou vraagt. Het eerlijke antwoord is dat jij dat in beginsel zelf bepaalt, omdat je zelf kiest wat je wilt en kunt gaan doen. Om van de tijdsbesteding en van het commissiewerk in het algemeen een beter beeld te krijgen, is eigenlijk een persoonlijk gesprek het beste middel om elkaar te informeren. 
 
Een paar taken/ambities van de commissie:
  • zorgt voor de organisatie die nodig is om jeugdleden te kunnen laten voetballen
  • schept de voorwaarden en ziet er op toe dat jeugdleden in een respectvolle, veilige en vertrouwde omgeving kunnen sporten en recreëren
  • is vertrouwd aanspreekpunt voor alle leden en vrijwilligers van de jeugdafdeling
  • organiseert activiteiten naast het reguliere voetbalprogramma voor binding met de club en verbinding met elkaar
 
Wat vragen wij van jou?
 
Eigenlijk niet veel meer dan wat tijd en enthousiasme. Iedereen vanaf 16 jaar en ouder is welkom. Ben je direct geïnteresseerd, of twijfel je misschien? Neem hoe dan ook altijd even contact met ons op. We nemen graag de tijd voor je! Stuur daarvoor een berichtje naar  svgoudajeugd@gmail.com. Je kunt ook een Whatsapp-bericht sturen naar Cherry op nummer 06 40 45 79 88. We nemen op kortst mogelijke termijn contact op! Is het niet iets voor jou, maar ken je iemand anders...stuur dan dit bericht even door! 
 
 

 


Terug
HOOFDSPONSOR SENIOREN SEL.:

OVERIGE SPONSORS:

Voetbalvereniging SV Gouda • Groenhovenpark 2 • 2803 PH GOUDA • Telefoon terrein: 0182 - 533202 • Algemene mail: info@svgouda.nl